Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Aranızda varmı bu hobby ıle ılgılenen? Hava deniz ve kara araclarını radıo kontrolu ıle kontrol etmek oldukca zevklı olsa gerek. Ozellıkle helikopter ama tabı bunun ıcın egetım alamamız sartmıs. Ben bır jet-ski ve bır araba almayı dusunuyorum, fıyatlarıda az buz degıl ama buna kesınlıkle deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 benım arkada$ımın ucagı wardı :p zevklı amma cokda pahalı yane cıddı cıddı para ayırabılceksen gırı$ derim[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bnm de uzay gemim var fişek takıoursun altına sonra kumadasına bağlıyorsun 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ve LAUNCH kitapcıında 120 metre ucuo diyor ama en fazla 50 metre falan uçtu rüzgarlı havaydı ve de baya gsl bişi[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yava$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 valla benim tamiya ta-02 şasili elektrikli arabam var ama kullanamıyorum 1 senedir çünkü baya para ve zaman isteyen bir hobi , ama inan çok zevkli kullanması , hele bide yarışlarda süper eğleniyorsun , keşke zamanım olsaydıda haftasonları hazarfen havaalanına gidebilseydim , çünkü orda hem model araba hemde model uçak pisti var...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 uzaktan kumandalı anne var bende ama pilleri çok çabuk bitiyor komutları algılayamıyor arada :P[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ahaha kendını recharge edemıyomu ne kotu benımkıned o ozelıkte war :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ferrari vardı bendede duruyor halende kullanmıyorum[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: jacabo, 10 August 2003 17:43 tarihinde demiş ki: yava$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize İnanmayanlara resim koyabilirim(Tabi bulursam)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 10 August 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir -Yoo Yok öle bişi-] [Bu mesaj Bonus tarafından 10 August 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Tamam pahalı bır hobby ama sunu merake dıyorum dıyelım 200-300 dolara bır arabayı aldık kumandası ıle bırlıkte, baska ne masrafı var bunun.Bıldıgım kadarıyla bırde elımızdekı kumanda ıle denız ve dıger kara araclarınıda kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eet ole bı tane alcan gelısmı$ kumanda herseyı kullanabılırsın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 şimdi şöle:kumandayı tek başına almazsın , kumanda+servo setini alırsın.servo nedir dersen , servoyla arabanın ön tekerleklerini , gaz-fren dinamiklerini felan kumandayla aynı olan bir radyo frekansından kontrol edersin.her kumanda kitinin radyo frekansına göre bir bant rengi vardır.mesela benim kumandamın bant rengi mavi , buda onun 27.7 küsürat MHZ'de çalıştığını gösterir.kumandayla başka araçları kontrol edmezsin , fakat aynı renk bantla çalışan araçların diğer kullanıcının kontrolü dışına çıkmasını sağlayabilirsin.bu yüzden hiçbir yarışta aynı bant renginden iki araba olmaz.[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bana gore ucak al ama o bıarz daha masraflı sanırım ama 300$ a fılan yaparsın yane rahat herhalde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sımdı ucak ya da helıkopter, ozellıkle helıkopter cok ısterdım ama sanırım oda 1000 dolar cıvarında ve ayrıyetten bır kursa gıtmem gerekmıs.o yuzden o zor. Bu aletlerle ılgılı bır sıte bılıyormusunuz boyle aracların cesıtlerını gorebılecegım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Burda var bişiyler bir bak[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 valla model uçak ve helikopterleri bilmiyorum ama , model arabalar için link şu : İstanbul Model Otomobil Sporları Kulübü[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: jacabo, 10 August 2003 17:43 tarihinde demiş ki: yava$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Madem yawash bu ne o zmn İşte bu Bi de bu ve harbiden de nerdeyse 50 metre uçuyor fişeğin kalitesine bağlı bir olay ne kadar uçtuğu[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 10 August 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sagolun bı bakalım, bu arada bu araclar yaglı benzın ıle calısıyor dıymı? bırde cok ses cıkarıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 daha onceden ucurtma sevdam vardı (prof olarak), gercekten ucurtmada cok zevklı ama sımdı bu kumandalı araclar oldukca ılgımı cektı, slot car da tabıkıde cok zevklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ben 120 metre ye dedım o lafı nese olede kullanabılırsın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ztn 120 metre gitmio dedim ben kitapcık öyle sallamış 40-50 metre en fazla tabi nasıl fişekleri var bunun bnm ki en dandik fişeklerden fişekler patlayınca süper oluyor yarısı kömür gibi oluo[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ee nerden aldın bunu bole[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 uzay üssünden İzmirdekinde var mı bilmiourum ben amerikadaki uzay üssünden aldım bunu gerçek uzay gemisi şekillileri de var ama bu daha karizma[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bonus resımlerı goremıyorum ben, bu arada ızmırdeyım bende nerde bu yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 valla bende o kadar hızlı bi küçük uçak var sinekleri yakalıyo getiriyo zahmet etmiyom yani[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar